Copyright © 2014 Stichting Veenhuizer Hoeven

Home Bestuur Activiteiten Onze paarden Vrijwilligers Donateurs Contact

Paardrijden

 

Kinderen en volwassenen kunnen op woensdagmiddag en zaterdag paardrijden. De lessen duren 45 minuten en er zitten nooit meer dan drie ruiters in één les. Op deze manier hebben onze vrijwilligers tijd en aandacht voor iedereen. Plezier staat hierbij voorop. Dit kun je uit het rijden halen. Maar, natuurlijk ook uit het verzorgen van een paard. Daarom kun je met onze vrijwilligers zowel paardrijden, als een paard poetsen of opzadelen.

 

Dagbesteding

Helpen met het verzorgen van de paarden. De stallen uitmesten. De moestuin onderhouden. Wie zijn dag bij ons besteedt, heeft altijd wat te doen. Dagbesteding bieden we aan (jong) volwassenen vanaf een jaar of zestien. Dagbesteding kun je afnemen in dagdelen. Elk dagdeel is er plek voor maximaal drie personen. Zo kunnen we iedereen goed begeleiden, lol maken met elkaar en nieuwe dingen leren en ontdekken.

 

Dagdelen

Ochtend 09.00 – 12.00 uur

Middag  13.30 – 16.30 uur

 

Pensionstalling

 

Stallen huren kan ook bij de stichting Veenhuizer Hoeven. We hebben plek voor vijf (privé) paarden. Deze paarden knuffelen en poetsen we natuurlijk ook, als ze dat waarderen. Neem voor meer informatie contact op met Barbara of Femmy.

 

Mennen

 

Ook ontspannend: ouderwets rijden met paard en wagen. Mennen heet dat. Dat kan ook bij ons. Onze vrijwilligers nemen graag kinderen en volwassenen met en zonder beperking mee op pad. Dus als het je leuk lijkt om een keer met wat vrienden of familie een rondje door ons mooie polderlandschap te rijden neem dan contact met ons op.